Jak Tos

Jak přestat sdílet svou polohu s přítelem pomocí funkce Najít

najít ikonu mé aplikaceV iOS 13 a iPadOS, Najít moje aplikace nahrazuje ‌Najít‌ Přátelé a ‌Find My‌ iPhone staré aplikace a spojuje jejich funkce v jednotném rozhraní, které vám umožní najít vše, co potřebujete.



Funkce ‌Najít‌ aplikace funguje podobně jako dvě aplikace, které nahrazuje. Můžete jej například použít k sdílet svou polohu s přáteli , dostávat upozornění na pohyb přátel, přestat sdílet svou polohu s konkrétními přáteli nebo úplně vypnout sdílení polohy .

Kliknutím na výše uvedené odkazy zjistíte, jak získat přístup k příslušným možnostem sdílení v ‌Najít‌. Chcete-li zjistit, jak přestat sdílet svou polohu s konkrétním přítelem, jednoduše postupujte podle níže uvedených kroků.





s jakými telefony jsou airpods kompatibilní
  1. Spusťte Najít moje aplikace na vašem ‌iPhone‌ nebo iPad . (Aplikace ‌Find My‌ je ve výchozím nastavení k dispozici na všech nových zařízeních iOS, ale pokud jste ji smazali, musíte si stáhnout bezplatnou aplikaci z App Store.)
  2. Klepněte na ve spodní části obrazovky.
    jak přestat sdílet svou polohu s přítelem v aplikaci Najít

  3. Ujistěte se, že přepínač vedle Sdílet moji polohu je v zelené poloze ON – jednoduše klepnutím na přepínač v případě potřeby změníte jeho stav.
  4. Nyní klepněte na Lidé a vyberte osobu, se kterou chcete přestat sdílet svou polohu.
    jak přestat sdílet svou polohu s přítelem v aplikaci Najít 1

    vaše Apple ID se používá k přihlášení
  5. Přetažením prstu nahoru kartu osoby na obrazovku zobrazíte všechny možnosti sdílení.
  6. Klepněte Přestat sdílet moji polohu .

Když vypnete sdílení polohy s přítelem, tento stav se projeví ve vašem nastavení na iCloudu, kde můžete také ovládat možnosti sdílení. Spusťte Nastavení v zařízení klepněte na svou Apple ID banner v horní části a potom klepněte na Najít moje a uvidíte svůj seznam přátel, kteří s vámi sdílejí polohu. Seznam najdete také v Nastavení -> Soukromí -> Služby určování polohy -> Sdílet moji polohu .